M&L Advies | Aankoop

Hypotheekadviseur Spijkenisse

Welkom bij M&L Advies, de aankoop bemiddelaar.

Hypotheekadviseur Spijkenisse

M&L Advies, hypotheekadviseur in Spijkenisse

Bent u op zoek naar een hypotheekadviseur in Spijkenisse? Dan bent u bij M&L Advies aan het juiste adres. Als onafhankelijk adviesbureau kunnen wij u een onafhankelijk advies op maat geven zonder u daarbij meteen te binden aan de producten van een hypotheekverstrekker.

M&L Advies is een jong, dynamisch bedrijf met zeer ervaren mensen, die voor u vele (tien) duizenden euro’s kunnen besparen op de aankoop van een woning en dit op basis van no cure no pay.

Advies op maat

Een hypotheek is heel persoonlijk. Iedere persoonlijke situatie is anders, het financiële plaatje is anders, wensen zijn anders maar ook het persoonlijk karakter en de bereidheid om risico’s te nemen is anders. Wij van M&L Advies weten dit als geen ander. Als hypotheekadviseur in Spijkenisse geven wij u dan ook graag neutraal advies over welke hypotheek bij u en uw situatie past.

Verschillende hypotheekvormen

Er zijn veel verschillende hypotheken en hypotheekvormen zoals:

  • Linair
  • Annuitair
  • Spaar
  • Hybride
  • Leven
  • Aflossingsvrij
  • Krediet hypotheek
  • Unit-linked-hypotheek

Elke hypotheekvorm heeft zijn eigen voor- en nadelen en niet alle hypotheken zijn voor iedereen geschikt. Wij zijn volledig op de hoogte van alle hypotheekvormen en kunnen u, dankzij onze jarenlange expertise op dit gebied, goed informeren over de hypotheken en over welke hypotheekvorm geschikt is voor uw situatie. Daarnaast zijn er ook combinaties mogelijk. Uw hypotheekadviseur in Spijkenisse kan u er alles over vertellen en doet dit ook graag.

Financieel advies van uw hypotheekadviseur in Spijkenisse

Onze (onafhankelijke) hypotheekadviseurs adviseren u over welke soort hypotheek het best bij u past. De adviseur bekijkt daarvoor uw financiële situatie, de verwachtingen voor de toekomst, uw bestedingsruimte en natuurlijk uw hypotheekwensen. Tevreden met het advies? Dan kunt u de adviseur ook meteen de hypotheek af laten sluiten voor u. Niet alleen voor hypotheekadvies kunt u bij M&L Advies terecht. Wij adviseren u ook graag over lijfrentes, verzekeringen, kredieten en overlijdensrisicoverzekeringen en begeleiden u bij de aankoop van uw woning.

Neem contact op

Wij maken graag een afspraak (geheel vrijblijvend!) met u zodat u met ons kennis kunt maken, en ons op uw gemak al uw vragen kunt stellen.

Wilt u een afspraak maken met onze hypotheekadviseur in Spijkenisse? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0181-848406 of laat een bericht achter via het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Werkzaamheden

Social Media