Home

Welkom bij M&L Advies.

Wie zijn wij

M&L Advies is een jong en dynamisch bedrijf en wij zijn gespecialiseerd op het gebied van hypotheken, verzekeringen, consumptief krediet en lijfrente's Graag willen wij u kennis laten maken met onze werkwijze. M&L advies hanteert een persoonlijke manier van werken. Voor persoonlijk contact, service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres.

M&L Advies is een onafhankelijk assurantiekantoor, dit betekent dat we niet gebonden zijn aan één verzekeringsmaatschappij. Wij doen zaken met alle geldverstrekkers en verzekeraars. Hierdoor kunnen wij voor u op zoek naar de Hypotheek, verzekering, en/of (bancaire)lijfrente die het best op uw persoonlijke situatie aansluit. Hierbij wordt de prijs- en kwaliteitsverhouding scherp in de gaten gehouden. Om goed advies uit te brengen is het noodzakelijk om eerst uw persoonlijke situatie en wensen te inventariseren

Op basis van deze informatie zullen wij onderzoeken wat de best passende oplossing is. Dit advies is gebaseerd op jarenlange ervaring, de laatste ontwikkelingen binnen dit vakgebied en toepassing van de huidige wet- en regelgeving. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen worden regelmatig cursussen gevolgd en seminars bijgewoond om te waarborgen dat u het best mogelijke advies krijgt. Mocht u geïnteresseerd zijn neemt u dan gerust contact met ons op.