M&L Advies | Aankoop

Aankoopmakelaar kosten

Welkom bij M&L Advies, de aankoop bemiddelaar.

Aankoopmakelaar kosten

De beste aankoopmakelaar, de laagste kosten

De aankoop van uw woning laten begeleiden door een aankoopmakelaar, wat zijn dan de kosten? Bij M&L Advies zijn de makelaarskosten slechts een fractie van de behaalde winst.

No cure no pay

Natuurlijk brengt begeleiding door een aankoopmakelaar kosten met zich mee. U betaalt immers voor advies, gemak, rust en zekerheid. M&L Advies werkt volgens het no cure, no pay principe. Dit betekent dat u alleen betaalt wanneer u ook daadwerkelijk een huis heeft gekocht. U betaalt dan een basistarief van € 1200,00 plus 10% van het verschil tussen aankoopprijs en vraagprijs. Het is door deze constructie ook in ons belang dat u een zo laag mogelijke prijs voor uw woning betaalt. Hierdoor bent u verzekerd dat onze onderhandelingen in de laagst mogelijke prijs zullen resulteren. Hiermee zorgt uw aankoopmakelaar voor lagere kosten door een lagere aankoopprijs.

Invloed op de marktwaarde

Een ander voordeel is dat wij als aankoopmakelaar direct invloed hebben op de marktwaarde. De hypotheekverstrekker weet dit en zal hierdoor meer financieren. Hierdoor hoeft u minder eigen geld in te brengen. Geld dat u weer kunt besteden aan de inrichting en aankleding van uw nieuwe woning.

Hypotheekadvies

U kunt naast aankoopbemiddeling ook bij ons terecht voor hypotheekadvies. Doordat wij ook hypotheker in Spijkenisse zijn, kunnen beide trajecten naast elkaar lopen. Doordat u alles onder een dak regelt, gaat dit gemakkelijker en sneller. U verliest hierdoor geen tijd en kunt sneller alles rond krijgen. Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt op werkdagen tussen 9.00 en 21.00 uur bij ons terecht. Neem nu contact met ons op.

Werkzaamheden

Social Media