M&L Advies | Aankoop

Makelaar Spijkenisse

Welkom bij M&L Advies, de aankoop bemiddelaar.

Makelaar Spijkenisse

Een huis koopt u met bemiddeling van een makelaar in Spijkenisse

Wilt u een huis kopen? Dan bent u hier aan het goede adres. Laat u bijstaan door een makelaar in Spijkenisse. M&L Advies is erkend aankoopbemiddelaar en is als geen ander op de hoogte van de ontwikkelingen op de woningmarkt.

Anders dan een makelaar in Spijkenisse is een aankoopbemiddelaar gespecialiseerd in aankoopbemiddeling. Deze kennis heeft vooral betrekking op de lokale marktomstandigheden en het bepalen van de juiste waarde van de woning. Wij zijn hier al jaren in gespecialiseerd en hebben veel klanten mogen overtuigen van onze diensten. Bent u de volgende?

Wat kunnen wij, als makelaar in Spijkenisse, voor u betekenen?

M&L Advies kan als aankoopmakelaar het volgende voor u betekenen. De makelaar:

  • gaat mee met bezichtigingen;
  • kijkt of er bezwaren op het object rusten. Uiteraard lichten wij eventuele zaken die door de verkoper aangegeven zijn toe;
  • bepaalt de waarde van de woning;
  • onderzoekt of er bouwgebreken kunnen voorkomen naar aanleiding van het bouwjaar van de woning;
  • bepaalt in overleg met de koper de aankoopstrategie;
  • doet de onderhandelingen namens de koper;
  • zorgt dat belangrijke bepalingen worden opgenomen in de koopovereenkomst;
  • inspecteert de woning voordat de overdracht plaatsvindt.

Voordelig, gemakkelijk en zeker

Bij M&L Advies krijgt u niet alleen gemak en zekerheid maar wij zijn ook nog eens voordelig. Doordat wij precies weten wat uw toekomstige woning waard is, weet u ook zeker dat u niet teveel betaalt. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij dit goed inschatten. Daarmee verdienen wij onze kosten ook meteen weer terug.

Als u heel graag een woning wilt kopen, dan kunnen de onderhandelingen stressvol en tijdrovend zijn. Door deze aan ons uit te besteden, voorkomt u stress en kunt u zich richten op andere zaken die geregeld moeten worden, zoals het zoeken naar nieuwe meubels terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over de rest. Dat handelen wij voor u af!

Neem contact op

Naast aankoopmakelaar in Spijkenisse zijn we ook hypotheker. Als onafhankelijke hypotheker zijn wij niet gebonden aan de producten van een hypotheekverstrekker, wat betekent dat wij in ons advies alle beschikbare hypotheken mee kunnen nemen. Ook kunnen wij u helpen met kredieten, lijfrenten en verzekeringen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met M&L Advies. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en adviseren u graag.

Werkzaamheden

Social Media