M&L Advies | Aankoop

Hypotheker Spijkenisse

Welkom bij M&L Advies, de aankoop bemiddelaar.

Hypotheker Spijkenisse

M&L Advies, de onafhankelijke hypotheker in Spijkenisse

Heeft u een hypotheek nodig voor uw nieuwe droomhuis? Of heeft u alleen advies nodig? Kom dan eens langs bij M&L Advies en wij voorzien u van het beste hypotheekadvies.

M&L Advies is de hypotheker in Spijkenisse. Wij zijn een onafhankelijk assurantiekantoor waar u terecht kunt voor (advies over) hypotheken, verzekeringen, consumptief krediet en lijfrentes.

Onafhankelijk advies van uw hypotheker in Spijkenisse

Waarom een onafhankelijke hypotheker? Simpel. Als onafhankelijke hypotheker in Spijkenisse zijn wij niet gebonden aan de producten van een hypotheekverstrekker. Dit betekent dat wij in ons advies alle beschikbare hypotheken mee kunnen nemen, denk aan een lineaire-, spaar- of annuiteitenhypotheek. Wij kunnen u adviseren op basis van uw specifieke situatie, zonder de randvoorwaarden van een bank. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat wij u goed adviseren en met de de best mogelijke oplossing komen.

Niet alleen voor hypotheekadvies kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u ook graag over andere zaken in ons vakgebied. U kunt daarbij denken aan lijfrenten, verzekeringen, kredieten en overlijdensrisicoverzekeringen en begeleiden u bij de aankoop van een nieuwe woning.

Een passende hypotheek voor uw situatie

Het afsluiten van een hypotheek is maatwerk: elke situatie is anders en overal spelen weer andere dingen mee. Wilt u lagere maandlasten of juist nu meer betalen zodat u het in de toekomst wat ruimer heeft? Wilt u zekerheid of bent u bereid om wat meer risico te nemen in ruil voor gunstige maandlasten? Als hypotheker in Spijkenisse weten we hoe belangrijk een hypotheek is. Uw maandlasten en woongenot worden er mede door bepaald. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden die passen bij uw wensen en uw specifieke situatie. U kunt vrijblijvend een afspraak maken met onze hypotheekadviseurs die klaarstaan om u verder te helpen. Elke hypotheekvorm heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wij van M&L Advies kunnen u, dankzij onze jarenlange expertise, goed en neutraal informeren en uitleggen welke hypotheekvorm geschikt is voor uw situatie. Wij helpen u graag.

Begeleiding in het hele traject

Wij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van hypotheken en van de actuele wet- en regelgeving. Naast hypotheker zijn wij ook aankoopmakelaar in Spijkenisse. Zo kunnen wij de aankoop van uw woning begeleiden en daarmee het complete traject van bezichtiging tot het ondertekenen bij de notaris voor u begeleiden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Werkzaamheden

Social Media