M&L Advies

Home

Welkom bij M&L Advies.

M&L Advies is een jong en dynamisch bedrijf en wij zijn gespecialiseerd op het gebied van hypotheken, verzekeringen, consumptief krediet en lijfrente's Graag willen wij u kennis laten maken met onze werkwijze. M&L advies hanteert een persoonlijke manier van werken. Voor persoonlijk contact, service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres.

M&L Advies is een onafhankelijk assurantiekantoor, dit betekent dat we niet gebonden zijn aan één verzekeringsmaatschappij. Wij doen zaken met alle geldverstrekkers en verzekeraars. Hierdoor kunnen wij voor u op zoek naar de Hypotheek, verzekering, en/of (bancaire)lijfrente die het best op uw persoonlijke situatie aansluit. Hierbij wordt de prijs- en kwaliteitsverhouding scherp in de gaten gehouden. Om goed advies uit te brengen is het noodzakelijk om eerst uw persoonlijke situatie en wensen te inventariseren.

Op basis van deze informatie zullen wij onderzoeken wat de best passende oplossing is. Dit advies is gebaseerd op jarenlange ervaring, de laatste ontwikkelingen binnen dit vakgebied en toepassing van de huidige wet- en regelgeving. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen worden regelmatig cursussen gevolgd en seminars bijgewoond om te waarborgen dat u het best mogelijke advies krijgt. Mocht u geïnteresseerd zijn neemt u dan gerust contact met ons op.

Laatste berichten

Info omtrent telefonische bereikbaarheid

Sinds het begin van de coronapandemie zijn wij door het vele thuiswerken overgestapt van een vast nummer naar de mobiele nummers van de adviseurs. Omdat dit eigenlijk dermate bevalt hebben wij besloten om dit zo te houden.

Vanaf heden zijn wij dus niet meer bereikbaar op het vaste telefoonnummer.

Hierbij een overzicht van de telefoonnummers van de adviseur's :

Mike van Tol : 06 - 26130260
Nick van Tol : 06 - 44856984
Wim de Bruijn : 06 - 57180586

29-10-2021, door Nick van Tol

Diensten

Overig

Schade's Voogd & Voogd

Links

Advieskeuze

Social Media