Schade verzekeringen

Schade verzekeringen.

Schadeverzekeringen.

In het dagelijkse leven kunt u geconfronteerd worden met allerlei onvoorziene, opzettelijke en onopzettelijke gebeurtenissen die financiƫle gevolgen hebben. Hierbij kunt u denken aan inbraak, brand, autoschade, aansprakelijkheid maar ook een juridisch advies. Hiervoor kunt u zich verzekeren. Graag adviseren wij u, na een gedegen persoonlijke risico analyse, welke verzekeringen het beste op uw persoonlijke situatie aansluit. De meeste verzekeringen kunnen afzonderlijk afgesloten worden. Heeft u meerdere verzekeringen nodig dan is een pakketverzekering meestal voordeliger.

M&L Advies streeft naar een totaal advies en de beste service. Om deze traditionele service te kunnen verlenen is het belangrijk om te kunnen bemiddelen voor uw totale verzekeringspakket. Zo kunnen wij met u een vertrouwensband opbouwen en de beste service verlenen.

M&L Advies werkt met een aantal door ons geselecteerde verzekeringsmaatschappijen en kan u een onafhankelijk persoonlijk advies uitbrengen. Kiest u voor de traditionele service van M&L Advies dan zorgen wij gratis voor de omzetting naar ons kantoor.