M&L Advies

Schade verzekeringen

Verzekeringen

In het dagelijkse leven kunt u geconfronteerd worden met allerlei onvoorziene, opzettelijke en onopzettelijke gebeurtenissen die financiële gevolgen hebben. Hierbij kunt u denken aan inbraak, brand, autoschade, aansprakelijkheid maar ook een juridisch advies. Hiervoor kunt u zich verzekeren. Graag adviseren wij u, na een gedegen persoonlijke risico analyse, welke verzekeringen het beste op uw persoonlijke situatie aansluit. De meeste verzekeringen kunnen afzonderlijk afgesloten worden. Heeft u meerdere verzekeringen nodig dan is een pakketverzekering meestal voordeliger.

M&L Advies streeft naar een totaal advies en de beste service. Om deze traditionele service te kunnen verlenen is het belangrijk om te kunnen bemiddelen voor uw totale verzekeringspakket. Zo kunnen wij met u een vertrouwensband opbouwen en de beste service verlenen.

M&L Advies werkt met de meeste verzekeraars in Nederland en kan u een onafhankelijk persoonlijk advies uitbrengen. Kiest u voor de traditionele service van M&L Advies dan zorgen wij gratis voor de omzetting naar ons kantoor of voor de opzegging van uw huidige verzekering.

Ons kantoor heeft de verzekeringen ingedeeld in 3 hoofdgroepen. M&L Advies bemiddelt in alle denkbare verzekeringen, onderstaand overzicht geeft maar een beperkt aantal verzekeringen weer.

 • Huis & Wonen
 • Verkeer & Vervoer
 • Vakantie & Recreatie
 • Gelieve een keuze te maken uit de bovenstaande onderwerpen.

  Diensten

  Overig

  Schade's Voogd & Voogd

  Links

  Advieskeuze

  Social Media